top of page

FRESH expositie in Hilton Leiden

Twee werken zijn tot met 22 april 2017 te zien en te koop in het Hilton in Leiden binnen de FRESH expositie. Een mooi kunstproject georganiseerd door Anne de Vries van Bubbleprojects.

Wees welkom om te komen kijken naar dit mooie en diverse aanbod aan kunst van prachtige kunstenaars !

Voor de Fresh expositie heb ik twee nieuwe werken aangeboden, SOMETHING REAL (90x120cm, 970 Euro) en BACK FOR MORE (100x160cm, 2300 Euro). Beide werken zijn samen ontstaan, ook al divers van elkaar, je herkent dezelfde sfeer van lichtheid, kleur en vreugde. SOMETHING REAL is speels en kleurrijker, een spel van extreme kleuren met de realiteit :) . BACK FOR MORE draagt een intense en meer persoonlijke betekenis in haar kracht en kleur. Met dank aan Wende Snijders, haar muziek is vaak mijn veilige haven. "I'll make you dance, dance until you lose control... until you brake all the rules on the floor. I'll make you dance, dance until you let it go, until you dance like you never danced before .... (...) Go ahead and give it all, I will be right here waiting ... I'm waiting for you .... and you can trust me, I'll be coming back for more .... "(text uit "Devil's pact" van Wende Snijders)

bottom of page