top of page

Action painting in de StadsGalerij 7 -11 Juni 2017

Van 7 tot en met 11 Juni exposeert action painting artieste Alex Wojtas haar meest recente werk in de stadsgalerij in Breda. Met meer dan 20 grote doeken met krachtige kleur en expressie geeft ze invulling aan haar passie. Zelf zegt ze over haar werk; "als je kijkt naar mijn doeken lijkt het in eerste instantie op chaos, maar als je meer in detail kijkt dan zie je juist harmonie, muziek, diepte en liefde"

Na 2 kleinere exposities in Leiden en Parijs, toont ze nu in de StadsGalerij haar complete werk.

De expositie is dagelijks geopend van 13u - 19u. Vrijdag tot 22u.

Agnieszka Myke - staring at the sun - painting detail

Over de kunstenaar:

Agnieszka Wojtas (Maciaszczyk, 1978) woont reeds 15 jaar met veel plezier in Breda. Tijdens haar studie mediadesign en art in Metzingen (DE) kwam ze in aanraking met action painting. Haar werk kun je betitelen als dynamisch, contrasterend en krachtig met veel kleur en wordt vaak vergeleken met Jackson Pollock. Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit het leven van alledag, muziek en zoals ze het zelf verwoord; 'de bron van kunst ligt in jezelf'.

Je bent van harte welkom in de Galerij !

bottom of page